Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curs calificare mecanic auto Timisoara
1800 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cursul de mecanic auto se desfasoara periodic in Timisoara.

Cursantii vor beneficia de: suporturi de curs listate, lectori de teorie si practica, sala de curs si ateliere pentru practica profesionala, astfel incat la finalizarea cursului absolventii vor dobandi toate cunostintele necesare meseriei de mecanic auto.

Descrierea ocupatiei / cursului:

Mecanicul auto realizeaza o serie de activitati de intretinere a masinilor din dotare, precum evaluarea functionala, calitativa si cantitativa, starea partilor mecanice ale automobilelor; executarea operatiilor de reglare, ajustare, instalare, intretinere si reparare la sistemele, mecanismele si instalatiile automobilelor; conducerea si exploatarea autovehicule inzestrate pentru depanare la locurile solicitate de clienti. Testeaza motoarele si celelalte subansamble care functioneaza avand la baza principii mecanice in vederea depistarii defectiunilor. inlocuieste piesele defecte, asigurand standardele prevazute in cartea tehnica a autovehiculului. Executa reglaje la subansamblele motorului (carburatoare, pompe de injectie, sistemul de directie, franare, suspensie etc.).

Mecanicul auto isi desfasoara activitatea in spatii protejate (ateliere, hale etc.). Exista situatii (ex. lucrari de urgenta, asistenta tehnica pe drumurile publice) cand activitatile se desfasoara in aer liber/spatii neprotejate. Absolventii cursului de mecanic auto pot profesa pe baza diplomei obtinute in toate tarile Uniunii Europene, fara a mai sustine examene suplimentare.
Din Gura in Gura